woensdag, 24 januari 2007

vis in kokosmelk

Nodig voor 4 personen:

  • ½ prei
  • ½ rode paprika
  • 700 gr zeewolffilet zonder graten of andere witte vis
  • ½ rode peper
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 200 ml kokosmelk uit blik
  • 2 aardappelen
  • 1 tl gember
  • nootmuskaat
  • sap van een halve citroen
  • 2 glazen droge witte wijn
  • 1 blokje tuinkruidenbouillon

Fruit een fijngesnipperde ui in roomboter. Snijd de prei, paprika en knoflook. Als de ui bruin is, voegt u er de witte wijn bij, een blokje bouillon en raspt u er gember overheen. Voeg zout, peper en nootmuskaat naar smaak toe. Leg de stukken zeewolf erin en bedek alles met de groente. Doe de kokosmelk en aardappelen erbij. Laat het geheel 20 minuten op middelmatig vuur sudderen. Serveer met witte rijst.

17:51 Gepost door johan in vis in de handel | Permalink | Commentaren (0) | Tags: vis, koken, kokosmelk | |  del.icio.us | | Digg! Digg |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.