zaterdag, 27 oktober 2007

de beste visser, hoe wordt nr1?

De meest gestelde kwestie van een erkende succesvolle visser door andere vissers is hoe ik meer vissen en grotere vissen kan vangen? Wat hun werkelijk vragen is hoe ik een betere visser word?

No one beantwoorde vraag, het artikel of het boek kan u onderwijzen hoe te om alle soorten van alle verschillende types van tekens te vangen gebruikend een grote verscheidenheid van techniek. Dit komt gewoonlijk na ongeveer 25 jaar vissend, en toen slechts als uw rente in visserij naast uw ervaring groeit.

Deze 10 stapgids is dan geen artikel, op hoe te om vissen te vangen. Het is een kaart die u naar dat doel begeleidt, onbelangrijk van of u 10 of 60 jaar oud bent. Het verblijf op zijn rechte en smalle weg en u zal Se uw vangsten zich vermenigvuldigen. De meesten zullen de raad negeren en zullen verkiezen verder te gaan aangezien zij altijd hebben. Dit is de selectieproces van de aard, welke is waar dat het oude maar ware zeggen die "Tien percent van de vissers 90% van de vissen" vangt uit komt. Onze kaart is een weg in dat respecteerde 10%.

Nr 1. GA een VERBINTENIS aan

De eerste stap aan het worden een goede visser is bewust beter te willen zijn. Alle beste vissers hebben een binnenaandrijving die hen dieper en dieper in de sport duwt. Dit is een natuurlijke vooruitgang die in u vanaf het begin moet zijn. Zonder het, u zult waarschijnlijk dit artikel niet hoe dan ook lezen.

U moet vaststellen in uw mening dat van nu af aan uw visserij ernstig zal zijn. De mede vissers zullen u dat de visserij pret en luchthartig zou moeten zijn vertellen, maar u zult de visserij van veel meer pret vinden wanneer u ernstig en begin werkelijk om over wat wordt te denken u doet. De hardste stap is dat eerst één!

Nr 2. LEES, LEES, EN LEES WAT MEER

Er is geen substituut voor ervaring. U hebt niets, of niet veel te uwer beschikking, ga zo naar de mensen die hebben. Koop hengelsport boekt zowel nieuw als oud. Lees artikelen over elk hengelsportonderwerp. Zorg ervoor u wat wordt geschreven begrijpt, dan pas het op uw eigen visserij toe.

De schrijvers van de hengelsport spreken vaak candidly in artikelen over informatie en technieken die hen te verwerven jaren namen. Zij geven dit in een paar honderd woorden door die u in notulen kunt omhoog doorweken. Gebruik hun ervaringen om korte besnoeiingen te maken om uw eigen kennis op te bouwen en nieuwe ideeën van uw te geven.

Nr 3. SLUIT me aan bij een CLUB

Door zich een bij hengelsportclub aan te sluiten krijgt u toegang tot vissers die kennis van uw lokale wateren hebben, seizoengebonden variaties, en het belangrijkst, de beste tekens. Zij zullen deze informatie niet onmiddellijk morsen. U zult moeten toetreden, geworden toegelaten, toon hen u zijn echt scherp en kan worden vertrouwd alvorens zij overgaan wat zij weten.

Of uw rente met de concurrentie die of specimen de jacht ligt vist, vissen in het begin de clubcompetities. Het is waar dat de competities u een honger geven goed te doen. No body likes being beaten, dit maximale concurrentievermogen maakt u constant experimenteren en uw eigen inspanningen vergelijken met dat van de volgende man. Het versnelt letterlijk uw leerproces.

De de bootreizen van de club informeren vooral omdat alle vissers binnen een paar voeten van elkaar zijn. Let op degenen vangend vissen regelmatig, zijn installaties, aas en presentatie. Uw eigen verloren visserijtijd dat de dag die in observatie wordt doorgebracht tijd die in de toekomst wordt bespaard is.

Nr 4. HOUD NOTA'S EN een LOGBOEK van de VISSERIJ

Zorg alles ervoor u in gesprek hoort dat nuttig zou kunnen zijn neer wordt genoteerd. U zoekt de bijzondere pinnen van de de concurrentiegelijke die houden werpend op verenigbare zakken vissen, genoegen visserijtekens de beste vissers houden gaand waarnaar, vooral op bijzondere grootte van getijden en in bepaalde weersomstandigheden. Het aas en de installaties die door de succesvolle vissers wordt gebruikt, betrouwbare aasbedden, en om het even welke grote of opmerkelijke vissen die van de tekens worden gevangen u van plan bent te vissen. Deze zijn vaak goed gedocumenteerd in de hengelsportpers en kunnen een hoop van informatie zijn.

Ander nuttig aan te moedigen contact is met duikers. Zij krijgen om de zeebedding voorbij de lage waterlijn te zien, welke wij nooit doen. Soms keren zij met verhalen van vissen terug die zij hebben gezien. Gebruik uw gezond verstand om overdrijving van logica te scheiden hier, maar besteden aandacht aan wat zij zeggen.

Één van het beste is eenvoudig gesprek en het hebben van de tijd om uw ogen en oren in uw lokale uitrustingswinkel open te houden. De meeste vissers kunnen helpen niet maar vertellen de wereld enkel hoe zij dat biggie slaan. Nu en dan, een visser zal de plaats van waar de vis werd gevangen veranderen, maar u zult snel worden om te weten waar hij houdt van te vissen en kunt dan uw eigen idee van vormen waar hij echt viste.

Ten slotte, uw eigen triomfen en mislukkingen. De succesvolle dagen zijn tevredenstellend om neer te schrijven, maar die mislukkingen kunnen u een gelijk bedrag onderwijzen. Horloge voor patronen die op specifieke tekens en op specifieke gebieden verschijnen. Dit geeft u de macht van voorspelling en beperkt verspilde inspanning op gebieden waar weinig vissen voeden.

No 5. UITRUSTING

Geen hoeveelheid kwaliteitsuitrusting zal tot u een betere visser maken als u het niet kunt gebruiken. Het is beter om uw uitrusting te laten accumuleren aangezien u vordert. Op deze wijze, dat u behoorlijk wordt gemaakt aan uw behoeften koopt. Herinner me, het neemt slechts één staaf en spoel die door de juiste visser wordt gebruikt een verslagvis te vangen of een hoogste gelijke te winnen.

Dit benadrukt de jongere visser die zich omdat zijn toestel oud is ongerust maakt, vermoeid en onwaarschijnlijk om in de handen van Paul Kerry worden gezien. Het is ontoereikendheid en het gebrek aan kwaliteit onderwijst precies u wat een goede staaf zou moeten zijn. U zult meer over uitrusting van toestel zoals dit leren dan u van een moderne hoog geprijste gietende pool. Het is kennis u waarop voor de rest van uw leven zult trekken.

Wat u moet doen moet uw toestel georganiseerd krijgen. Het dragen alles u heeft met u, zoals de meesten doe is een fout. Begin met overvloed van installaties, sommige verschillende patronen van haken, een kleine verscheidenheid van gewichten, leider en extra hoofdlijn. U leert spoedig dat zullen minder u met u beter u hebt vissen omdat het u maakt meer experimenteren.

No 6. LEER NIEUWE VAARDIGHEDEN

De hengelsport is een spel van opties. Wanneer u niet vangt, de meer opties u waarschijnlijker u hebt moeten een oplossing hebben.

Werkelijk enge één van het leren zal verder te gieten niet dat potentiële 10 percentenmens uitstellen. Meer afstand betekent meer gebied dat met het aas wordt behandeld dat aan een breder publiek van vissen wordt voorgesteld. U kunt speciale grond bereiken dat anderen niet kunnen, en in ruw weer nog vissen zal vangen aangezien overhandigde anderen leeg zijn.

De grootste vreesfactor in hengelsport vist waarschijnlijk ruwe grond. De gedachte van constant het zijn snagged en het verliezen van reusachtige hoeveelheden toestel scheept die 90 percenten mensen af. Maar toch, de schonere stranden houden over het algemeen minder en kleinere vissen dan de ruwe grond. Learn to fish the rough if you want consistency with quality fish like bass, kabeljauw, huss, conger, wrasse en meer.

Baseer de installaties u op die gebruikt door succesvolle vissers zodat u de idee van hen begrijpt bindt, experiment, dan wijzig hen om uw eigen behoeften aan te passen. Begin uw te maken leidt om contant geldverliezen te verminderen en een grotere verscheidenheid van gewichtsvorm te hebben en daarom prestaties ter beschikking. Leer om uw eigen spoel te handhaven en zelfs uw eigen staven te bouwen enkel zodat de hengel meer een deel van u is en uw vertrouwen met het is hoog.

Nr 7. AAS

Het aas is uw belangrijkste goederen. U hebt vers aas nodig, veel het, en een verscheidenheid, ook! Onveranderlijk zal dit betekenen gravend het grootste deel van het zelf.

Zet op, indien mogelijk, een opslagfaciliteit thuis zowel voor levend aas als bevroren. Dit elimineert onnodige verliezen en handhaaft een constantere levering dat u op kunt vertrouwen . Het black lugges en het white rag zijn over het algemeen slechts beschikbaar op de grotere getijden, verzamel hen zo en sla thuis hen op tot u hen nodig hebt. Ook, u kunt  van de perfectie spreken enkel voorafgaand aan een reis met krab of een gelijke aan brengen.

De zorg van het aas is enkel belangrijk wanneer eigenlijk gaande visserij. Gebruik een koele doos indien mogelijk om aas gekoeld te houden dat hen langer bewaart en hen verser en natuurlijker houdt.

Alternatief, voegen het eenvoudig re-verpakt lugges en het rag in verse krant dagelijks dagen aan hun leven en beroep aan de vissen toe. Een eenvoudig te doen ding, maar die verreikende gevolgen voor de aantallen gevangen vissen heeft.

Het dragen van een verscheidenheid van aas zal uw vangst meer dan een andere factor verhogen. Gebruik hen afzonderlijk, dan in combinaties en leer welke soorten waar als concoction.

Nr 8. SPECIALISEER me?

Als de competities uw rente zijn, dan zult u zich in het vangen van de kleinere vissen moeten specialiseren over het algemeen, aangezien de meeste gelijke met het hoogste gezamenlijke aantal vissen wordt gewonnen, zij het voor punten of gewicht.

Buiten het de concurrentiegebied kan het aanvankelijk betalen, om één bijzondere soort voor elk seizoen te richten. Zeg, baarzen in de lente, wrasse in de zomer, wijtingen in de herfst en kabeljauw in de winter. Er is hier methode.

De baarzen zijn nomadisch, gevangen over gevarieerde grond, op een verscheidenheid van technieken, in specifieke tijden, en u geduld zal onderwijzen. Wrasse is een dichte kwartvis van de rotsen en maakt u bewust dat de grote vissen kunnen en vast aan de kust voeden. De wijtingen zijn een aantallenvis wat in snelheid en organisatie brengt, plus veranderen zij afstand van de kust aangezien de getijdenstromen van vloed om weg te ebben wat u van de behoefte bewust maakt voortdurend om naar vissen op stranden te zoeken. Ten slotte, de kabeljauw! Zij maken u de behoefte begrijpen om uw afgietsel te verbeteren, het potentieel van visserij in slecht weer en ruwe grond, en hun gewoonte van het verdwijnen van één getijde aan de daarna behoefte aan nauwkeurige geschreven verslagen.

De goede vissers zullen zich op een gegeven moment gespecialiseerd hebben. De zeer beste vissers zijn waar alle rounders, hoewel! Hun zuivere ervaring van verscheidenheid geeft hen onmiddellijke ideeën te proberen aangezien de nieuwe problemen zich voordoen.

Nr 9. WEER EN TIMING

Het weer heeft een reusachtige invloed op de soorten en de aantallen kustvissen  die waarschijnlijk zal zijn. Het begrip van hoe het weer uw geselecteerde kust beïnvloedt is essentieel voor uw algemene resultaten.

Alle stranden veroorzaken of de grootste verscheidenheid of grootste vissen wanneer de wind uit een bepaald kwart komt. Sommige stranden houden ongebruikelijke soorten wanneer de wind van een richting vanaf de het heersen winden blaast. De onweren van een welomlijnde richting kunnen verborgen voedsel zoals mosselen of pantoffellimpets verplaatsen die kabeljauw en baarzen binnen in de winter trekken. Dit brengt ons opnieuw terug naar die geschreven verslagen.

Dergelijke voedselexplosies maken u bewust dat de goede timing een dergelijk belangrijk te spelen deel heeft. U moet vissen zoals dat voedsel aan wal wordt gewassen, niet vier later dagen wanneer niets wordt verlaten.

Het is veel beter om twee uren in de juiste tijd te vissen, dan de hele nacht in de verkeerde tijd. Teveel vissers worden gezien vissend een kabeljauw aas op een ondiep strand op neap getijden wanneer het kabeljauw slechts werk binnen dicht op de lentes. Begin door korte zittingen te vissen over een regelmatige basis, eerder dan veel langere stints. De korte reizen zouden op laag en hoog water eerst moeten gericen, dan spreid uw aandacht aan medio vloed en ebperiodes uit. Dit bouwt een beeld van op hoe een teken over de verschillende getijden en de weerpatronen vist.

No 10. REIS

Er komt een tijd wanneer u de kennis die plaatselijk beschikbaar is uitput, zij het van ervarener vissers hebt u contact met, of door uw eigen visserij.

Probeer om naar tekens te reizen bevorderen een gebied. Door dit te doen zult u uw cirkel van kennissen die nieuwe grond openstellen verhogen, nieuwe technieken en misschien nieuwe soorten. Dit leidt beurtelings tot nieuwe ideeën die kunnen worden toegepast om uw lokaal succes te verbeteren. Wat om voor een soort op één gebied neigt te werken heeft een goede kans om voor die soort in een andere te werken. Vaak niettemin, lokale tactiek, niet ziet van toepassing zijn op een bepaalde soort gevangen niets, maar toch kunnen zij in goede aantallen met grote visseningezetene beschikbaar zijn wanne

 

bron: kustvissen.nl ...patrick

22:10 Gepost door johan in op zee vissen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: zeevissen, strandvissen, sportvissen, noordzee, zeehengelen | |  del.icio.us | | Digg! Digg |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.