maandag, 19 november 2007

kabeljauw met garnalen picatta

Ingrediënten:

4 stukken kabeljauw van ca 150 gr
100 gr gehakte garnalen
100 gr vers vetspek, fijne blokjes
1 eetl fijn gehakte peterselie
2 eetl broodkruim

Bereidingswijze:

1 Zorg voor gelijke dikke stukken kabeljauw.
2 Meng de garnalen en spek en hak het klein.
3 Trek op laag vuur in 20 minuten een garnalenolie, zeef de olie. Meng met 2 eetl broodkruim en 1 eetl fijn gehakte peterselie, leg op de vis.
4 Bestrooi met peper en zout en gaar de vis in de oven op 180ºC in 16 minuten.

14:25 Gepost door johan in recepten | Permalink | Commentaren (0) | Tags: visrecepten, recepten, vis, kabeljauw, garnalen, viskeuken, gastronomisch | |  del.icio.us | | Digg! Digg |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.