dinsdag, 04 december 2007

coquilles met ham

 

Ingrediënten
  • 12 coquilles
  • 12 plakken gerookte ham
  • 1 dl water
  • 60 gram suiker
  • schil van ½ citroen
  • takje rozemarijn
  • 50 gram zwarte olijven
  • 2 vleestomaten (in blokjes)
  • 20 gram kappertjes
  • 2 eetl. bieslook (fijngesneden)
  • 1 teentje knoflook (fijngesneden)

Bereiding
  • Suiker, water, citroenschil en rozemarijn voor 2/3 inkoken en af laten koelen
  • Plakjes ham op de werkbank leggen, coquilles erop en met marinade insmeren
  • Dichtvouwen, prikkertje erdoor en licht insmeren met olijfolie
  • In tefalpan zachtjes bakken (± 2 min.)
  • Olijven, tomaat, kappertjes, knoflook en 1 eetl. bieslook door elkaar mengen
  • Op smaak brengen met peper en zout en olijfolie toevoegen tot een samenhangend geheel
• Samen serveren

21:06 Gepost door johan in recepten | Permalink | Commentaren (0) | Tags: visrecepten, tapas, recepten, hapjes, vis, foodstyling | |  del.icio.us | | Digg! Digg |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.