dinsdag, 04 december 2007

couscous salade met fruits de mer

 
Couscoussalade met Fruits de Mer

voor 4 personen

Ingrediënten:
300 gram fruits de mer
1 pakje Tunesische couscous (Lassie)
3 lente-uitjes, in ringetjes
½ bakje cherrytomaatjes, gehalveerd
2 el zonnebloempitjes, geroosterd
100 rucolasla
3 el peterselie en/of koreander, fijngesneden
1 avocado, in kleine blokjes
1 citroen
1 el citroensap
3 el olijfolie
peper, zout

Bereiding:
Laat de couscous in heet water wellen volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat het afkoelen tot lauw. Snijd de citroen in plakjes en snijd deze in kwarten. Klop een dressing van de olijfolie, citroensap, peper en zout. Meng de couscous met de overige ingredienten, citroenpuntjes en de dressing.

20:50 Gepost door johan in recepten | Permalink | Commentaren (0) | Tags: couscous, vis, visrecepten, salade, fruits de mer, recepten, viskeuken | |  del.icio.us | | Digg! Digg |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.