dinsdag, 04 december 2007

gegrilde zeewolf met tabouleh en arganolie

 
Gegrilde zeewolf met tabouleh en arganolie

Ingrediënten:
Zeewolffilet 4x 140 gr
Couscous
Fijngesneden tomaat
Groene kruiden
Bosui
knoflook
Arganolie of walnotenolie
Peper en zout

De tabouleh maak je door de couscous te bereiden zoals op de verpakking staat. Als de couscous gaar is vermeng je dit met   bosui,knoflook, groene kruiden zoals dille, peterselie,basilicum en mint die fijngesneden zijn. Ook fijngehakte nootjes als pistache of hazelnoten zijn lekker door de couscous. De zeewolf bestrooien met zout en peper en mooi goudbruin rondom bakken. De zeewolf doorlaten garen in een voorverwarmde oven van 170 graden voor zo'n 6 minuten. De tabouleh in een stekertje doen of over de zeewolf heen strooien. Afmaken met wat argan of walnotenolie. Dit is een licht gerecht wat ook voor de lunch gebruikt kan worden.
 

20:52 Gepost door johan in recepten | Permalink | Commentaren (0) | Tags: zeewolf, visrecepten, recepten, tabouleh, viskeuken, keuken, noordzee | |  del.icio.us | | Digg! Digg |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.