dinsdag, 22 april 2008

Chinese fondue met tarbot.

498_CHINESE

Ingrediënten:

forelfilet, tarbot, zalmfilet, schol,
courgette, bleekselderij, prei, bosuitjes,
champignonssojasaus, citroensap,olie .

Bereiding:

Stukjes vis en eventueel groenten worden gegaard in hete (vis)bouillon. U kunt de bouillon zelf maken, maar ook bouillonblokjes gebruiken.
Gebruik schepnetjes om de stukjes vis in te leggen, zodat de vis niet uit elkaar valt.Vrijwel alle stevige vissoorten kunnen voor Chinese fondue gebruikt worden. Paneer en kruid de vis echter niet. Deze toevoegingen lossen op in de bouillon.

Tips voor fondue in bouillon:
Visrolletjes van forelfilet, tarbot, zalmfilet en schol gevuld met courgettereepjes, bleekselderij, prei, bosuitjes, champignons.
Visspiesjes: rijg voor iedereen aan een spiesje 2 blokjes vis met daartussen een plakje courgette en een garnaal. Marineer de vis eerst in een paar eetlepels sojasaus, citroensap en olie.

20:40 Gepost door johan in recepten | Permalink | Commentaren (0) | Tags: visrecepten, vis, tarbot, fondue, viskeuken, visfondue | |  del.icio.us | | Digg! Digg |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.