maandag, 05 mei 2008

Visvlecht met kruidenmayo

 Visvlecht

Ingrediënten:

  1. 350 gr zalmfilet
  2. 350 gr Roodbaarsfilet
  3. 350 gr kabeljauwfilet
  4. Vis bouillon
  5. Kruiden mayonaise:
  6. 500 gr mayonaise
  7. 50 cc visfond
  8. 50 cc slagroom ongezoet
  9. 15 gr bieslook,dill, peterselie
  10. peper zout
  11. Citroensap

Bereidingswijze:

  1. Van de vissoorten dunne repen snijden en in elkaar vlechten tot een grote vlecht.
  2. Visvlechten 8 a 10 minuten pocheren in de visbouillon
  3. Mayonaise maken door de ingrediënten te vermengen met elkaar op smaak maken met peper zout en citroensap
  4. Serveren op een bedje van diverse slasoorten.

19:36 Gepost door johan in recepten | Permalink | Commentaren (0) | Tags: roodbaars, kabeljauw, vis, visgerechten, zalm | |  del.icio.us | | Digg! Digg |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.