woensdag, 10 maart 2010

Visstoofpotje met tomaat en paprika

Ingrediënten

  • 300 gram schelpjespasta (zak 500 gram)
  • 500 gram yellow fin sole (zak 750 gram diepvries), ontdooid en in stukken
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 uien elk in 6 parten
  • 2 tenen knoflook, in plakjes
  • 1 rode paprika, in stukjes
  • 2 blikken gepelde tomaten in tomatensap (400 gram)
  • 2 takjes verse tijm, blaadjes geplukt
 

Bereiden

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Dep de vis droog.

  3. Verhit de olie in een wok en bak de ui goudbruin. Voeg de vis toe en bak deze al omscheppend bruin. Voeg de knoflook, de paprika, de tomaten, de tijm en peper en zout naar smaak toe en breng het geheel langzaam tot tegen de kook aan.

  4. Stoof de vis nog 10 min. tot hij gaar is.

  5. Serveer de visstoof met de pasta.
 

07:42 Gepost door johan in recepten | Permalink | Commentaren (0) | Tags: recepten, vis, pasta, tonijn, stoofpot | |  del.icio.us | | Digg! Digg |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.