woensdag, 23 november 2011

Gamba's met sherrysaus

Gamba's met sherrysaus

 

Ingrediënten

  • 1 zak veldsla (75 g)
  • 3 bakjes gekookte gamba's (a 200 g)
  • 6 el mayonaise
  • 2 el ketchup
  • 1 tl tabasco (flesje 57 ml)
  • 3 el sherry medium dry (fles 0.75 liter)

    Bereiden

    1. Verdeel de sla over de glazen en druk een beetje aan. Schep de gamba's erop. 

    2. Meng de mayonaise met de ketchup, tabasco en sherry. 

    Breng op smaak met peper en zout. Schep 1 el saus op de garnalen en serveer de rest van de saus erbij.

 

11:05 Gepost door johan in schaaldieren | Permalink | Commentaren (0) | Tags: gamba, garnalen, sherry, tabasco, mayanaise, finger bowl, vingerbowl, hapje, voorgerechtje | |  del.icio.us | | Digg! Digg |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.