zondag, 27 november 2011

Zeebaars met zurkel en vongole ...jeroen meus

“Voor de crème, een dikke merci aan Kobe”- Jeroen

Ingrediënten

  • zeebaars a la plancha
  • variant op Kobes crème van zuring [jus van zurkel | ascorbinezuur | suiker | gelatine | kappa]
  • koude salade van erwten [gekookte erwten | sushiazijn | sjalot | peper | zout]
  • vongole
  • schuim van vongole
  • kort geblancheerde zeekraal
  • gedroogde pijnboompitten [pijnboompitten | groene kruiden | cacaoboter]
 

Bereidingswijze

Droog voor de pijnboompitten de kruiden in de microgolfoven en maal ze tot poeder. Bak de pitten in cacaoboter en wentel in de kruiden.

11:47 Gepost door johan in jeroen meus | Permalink | Commentaren (0) | Tags: zeebaars, vongole, shelpdieren, venusschelpen, zurkel, vis, visgerecht, masterchef, zee, jeroen meus | |  del.icio.us | | Digg! Digg |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.